Om oss

 

Med professionalism och kompetens kan vårt internationellt prisbelönta team hjälpa dig att skapa, organisera och genomföra ditt evenemang.

Oavsett om du planerar en drinkbjudning hemma, produktlansering på jobbet, aktivitet med kollegorna eller ditt sagobröllop kan vi bistå med en helhet som matchar dina krav och ambitioner. Om idén och utförandet redan är delvis planerat har vi möjlighet att komplettera med bar, catering, nöje eller någon av våra andra tjänster.

Liquid Events kan från eget lager bistå med stilrena mobila cocktailbarer, specialglas och utrustning, givetvis med möjlighet till produktplacering och anpassningsbara efter dina visuella idéer och krav. Våra barer kommer i sobert svart eller vitt högglans utförande och fronterna erbjuder goda möjligheter för exponering produkt eller grafik. För större tillställningar kan vi erbjuda möblemang, barer och AV-teknik genom våra samarbetspartners.

Genom vårt omfattande nätverk och vår arbetsrelation med de bästa restaurangerna och köken i landet, erbjuder vi ett fullt spektrum av tjänster, produkter och upplägg. Tveka inte att höra av dig inför ert nästa evenemang eller titta in på en kaffe nästa gång du är i krokarna!

Vårt Team

 

Liquid Events har under de senaste 10 åren varit verksamma och utfört evenemang i Europa, Asien och USA. Som namnet antyder tog vår verksamhet avstamp i dryckesrelaterade projekt och under resans gång har vi genom strategiska rekryteringar och utveckling säkrat en helhetskompetens som täcker majoriteten av evenemangsspektrat.

Stockholmskontoret sysselsätter idag 6 heltidsanställda med olika bakgrunder och nationaliteter, alla sammanlänkade genom en delad passion för serviceindustrin såväl som mat och dryck.